Vásárlási tájékoztató
Belépés
E-mail cím:


Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Vásárlási tájékoztató

Kérjük, hogy olvassa el figyelmesen Vásárlási tájékoztatónkat, mielőtt megrendelést indítana weboldalunkon keresztül! 

Az Euronails Kft. weboldalán történő megrendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja a jelen üzletszabályzatot, a vásárlási feltételeket és tisztában van a rendelés menetével. A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve feldolgozni, ha a megrendelő regisztrációnál valós adatokat adott meg. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért az Euronails Kft. nem vállal felelősséget.

A vásárolni kívánt termék jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az oldalon megjelenő árak Forintban értendők – amennyiben nincs feltüntetve egyéb valuta - és kizárólag a Magyar Köztársaság területén érvényesek. Az esetleges elírásokból eredő károkért az Euronails KFt. nem vállal felelősséget. Az Euronails Kft. jogosult az oldalon keresztül megrendelt termékek számának korlátozására, hibák, elírások vagy elhagyások előzetes figyelmeztetés nélküli kijavítására. (még a rendelés elküldése után is). Továbbá jogosult a termékre vonatkozó megrendelés visszautasítására illetve törlésére 2 munkanapon belül még akkor is, ha a termék megrendelése visszaigazolásra került. 

A rendszerünk által automatikusan küldött visszaigazoló e-mail nem minősül, a távollévő felek közt történő szerződéskötésnek. A megrendeléseket nyilvántartjuk, szükség esetén hozzáférhetők. A szerződéskötés nyelve, minden esetben MAGYAR. 

A termékek forgalmazója a termékek, és javak tulajdonjogát fenntartja a termékek és javak vételárának kiegyenlítéséig. A vételár illetve díj kiegyenlítésekor a tulajdonjog, ill. a jogosultság átszáll a vevőre.

Az Euronails Kft. mindent megtesz, hogy az oldalon megjelenő színek megfeleljenek a valóságnak. Ezen erőfeszítések ellenére az adott esetben látható színek eltérhetnek a valóságtól, mivel azok nagymértékben függnek a felhasználó által használt monitortól, illetve annak beállításától. Az Euronails Kft. az ebből eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállal. 

Az Euronails Kft. az általa üzemeltetett internetes áruházban fenntartja magának a jogot, hogy szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt, valamint hogy a weboldalt előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa, illetve annak működését időlegesen vagy tartósan szüneteltesse, illetve megszüntesse. Az általa üzemeltetett internetes áruház vásárlási feltételeit és szabályait szabadon módosíthatja. Ez a változás azonban nem érintheti a már megrendelt áruk árát, illetve a már megrendelt áruk szállítására vonatkozó határidőt.