Felelősségek korlátozása
Belépés
E-mail cím:


Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Felelősségek korlátozása

1. Online tartalmak
Az Euronails Kft nem vállal felelősséget a weboldalon található információk teljességéért, időszerűségéért, pontosságáért vagy minőségéért.
A megjelenített ajánlatok nem kötelező érvényűek. Az Euronails Kft fenntartja a jogot, hogy az egyes oldalakat, azok részeit, vagy akár a teljes tartalmat megváltoztassa, kiegészítse vagy véglegesen törölje. Ezeket a lépéseket minden előzetes értesítés nélkül megteheti.

2. Hivatkozások és linkek
Az Euronails Kft nem tehető felelőssé más oldalakra mutató közvetett vagy közvetlen linkekért. Az Euronails Kft határozottan kijelenti, hogy a linkek elhelyezésének időpontjában a belinkelt oldalakon semmilyen illegális tartalom nem volt azonosítható. A hivatkozott oldalak jelenlegi és jövőbeli kialakítására, tartalmára és szerzőire az Euronails Kft-nek semmilyen befolyása nincs. A belinkelt oldalak szolgáltatója felelős a hibás, hiányos vagy illegális tartalmakért, és azok használatából vagy nemhasználatából eredően okozott károkért. Ezen okokból eredően az Euronails Kft elhatárolja magát minden linkelt oldaltól.

3. Szerzői jogok és védjegyek
Az Euronails Kft minden tőle telhetőt megtesz, hogy tiszteletben tartson minden általa felhasznált grafikára, képre és egyéb multimédiai tartalomra vonatkozó szerzői jogot, vagy hogy szabad felhasználási licensszel rendelkező termékeket használjon.
Határozottan tilos az Euronails Kft írásos hozzájárulása nélkül bármilyen tartalmát és/vagy képeit, valamint multimédiás adatait felhasználni vagy harmadik félnek továbbadni.

4. Adatvédelem
A honlapon megadott adatokat, úgymint e-mail címeket, neveket, címeket és telefonszámokat nem kötelező megadni, és kizárólag az Euronails Kft által kerülnek felhasználásra. Az impresszumban megadott adatokat, úgymint a postai címet, harmadik félnek dokumentumok és/vagy reklámok küldésére használni tilos, kivéve, ha ezt az Euronails Kft kifejezetten kérte.
Az Euronails Kft fenntartja magának a jogot, hogy az úgynevezett spam e-mailek vagy hasonló nemkívánatos reklámok küldői ellen jogi lépéseket tegyen.

5. Általános
Amennyiben ezen Felelősségkorlátozások egy vagy több pontja érvénytelenné válna, az nem vonatkozik a teljes Felelősségkorlátozások érvényességére, és ennek értelmében módosításra kerül. A Felelősségek korlátozása weboldalunk részét képezik.